Kyselina sorbová E 200 2 g
Konzervant pro ovocné marmelády, šťávy, džemy, nakládanou zeleninu, houby v octě aj. Zabraňuje růstu plísní, kvasinek i některých kultur bakterií.
Použití: do ...
Kyselina sorbová E 200 2 g
Konzervant pro ovocné marmelády, šťávy, džemy, nakládanou zeleninu, houby v octě aj. Zabraňuje růstu plísní, kvasinek i některých kultur bakterií.
Použití: do ...
Kyselina sorbová E 200 2 g
Konzervant pro ovocné marmelády, šťávy, džemy, nakládanou zeleninu, houby v octě aj. Zabraňuje růstu plísní, kvasinek i některých kultur bakterií.
Použití: do zahuštěných výrobků přidáme kyselinu sorbovou po skončení varu
Dávkování:
marmelády, džemy, rosoly do 1 g/l
ovocné sirupy, šťávy do 1,5 g/l
zelenina, houby v octě do 0,8 g/kg
Záruka: 24 měsíců
Žádné soubory
Jsme Vám k dispozici od pondělí do pátku 8:00-17:00 a v sobotu 8:30-12:00.