Želatina v prášku na vaječnou a salámovou tlačenku 20 g
Želatina je určena pro přípravu vaječné tlačenky, zeleninových a masových aspiků a jiných.
Návod na přípravu:
1. Přivedeme k var...
Želatina v prášku na vaječnou a salámovou tlačenku 20 g
Želatina je určena pro přípravu vaječné tlačenky, zeleninových a masových aspiků a jiných.
Návod na přípravu:
1. Přivedeme k var...
Želatina v prášku na vaječnou a salámovou tlačenku 20 g
Želatina je určena pro přípravu vaječné tlačenky, zeleninových a masových aspiků a jiných.
Návod na přípravu:
1. Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah sáčku.
2. Po rozpuštění želatiny přilejeme 500 ml studené vody pro přípravu salámové tlačenky, nebo 250 ml studené .vody pro přípravu vaječné tlačenky.
3. Vlažný a tekutý roztok želatiny smícháme se salámem, vejci, zeleninou, cibulí, sýrem apod., vlijeme do formy a necháme vychladnout 1 až 2 hodiny v chladničce.
Složení:
Jedlá vepřová želatina (bílkovina živočišného původu).
Záruka: 24 měsíců
Žádné soubory
Jsme Vám k dispozici od pondělí do pátku 8:00-17:00 a v sobotu 8:30-12:00.