Spona upínací k zavařování sklenice s víčky Omnia 68 mm.
Na základě velké poptávky se opět začali vyrábět upínací spony a krytky - je to před lety prověřený a kvalitní způsob zav...
Spona upínací k zavařování sklenice s víčky Omnia 68 mm.
Na základě velké poptávky se opět začali vyrábět upínací spony a krytky - je to před lety prověřený a kvalitní způsob zav...
Spona upínací k zavařování sklenice s víčky Omnia 68 mm.
Na základě velké poptávky se opět začali vyrábět upínací spony a krytky - je to před lety prověřený a kvalitní způsob zavařování.
• jedno balení spon = 5 ks
• zavařování bez použití zavařovací hlavy - s pomocí upínací spony a zavařovací krytky
• zavařovací spona je vhodná pro zavařování v zavařovacím hrnci
• víčko OMNIA připevníte touto zavařovací sponou, nepotřebujete zavařovací hlavu
• spona upínací se zavařovací krytkou přidržuje stejnoměrně po celém obvodu víčko OMNIA k hrdlu sklenice po dobu sterilace a následného chladnutí
• zabraňuje mechanickému poškození víčka při nasazování a sundávání spony a tím prodlužuje životnost víčka
• k zavařování se používají běžná víčka OMNIA 68 mm
NÁVOD K POUŽÍTÍ :
Víčka OMNIA před nasazením na sklenice omyjeme v teplé vodě se saponátem, opláchneme je a osušíme. Víčko mechanicky nepoškozené položíme na hrdlo sklenice, která je naplněna maximálně 1 cm pod okraj. Na víčko položíme zavařovací krytku a pak ze strany lehce zasuneme upínací sponu tak, aby zarolované okraje spony seděly mezi víčkem a horní hranou opěrného kroužku sklenice. Je-li spona na středu víčka a zavařovací krytky, zatlačíme dlaněmi na okraje spony tak, aby zaklaply zarolované okraje za spodní okraj opěrného kroužku sklenice. Tím je víčko stejnoměrně přitlačeno ke sklenici. Naplněné a uzavřené sklenice vkládáme do vody (v zavařovacím hrnci). Klasicky zavaříme podle druhu ovoce či zeleniny. Po běžném tepelném zpracování sklenice vytáhneme a necháme je vychladnout cca na 30 °C. Po vychladnutí zavařených sklenic upínací spony a zavařovací krytky sejmeme.
• víčka po vychladnutí na zavařených sklenicích drží vytvořeným podtlakem, který vznikl při zavařovacím procesu
• pro sterilaci je nutno mít takový počet zavařovacích krytek a upínacích spon, kolik sklenic se bude sterilovat najednou
Záruka: 24 měsíců
Žádné soubory
Jsme Vám k dispozici od pondělí do pátku 8:00-17:00 a v sobotu 8:30-12:00.