Ruční šlehač Capuccino.
Do šlehací nádoby nalijeme 1 dcl (asi do výše 3 cm v nádobě) vychlazeného mléka min. na 5°C o tučnosti minimálně 1,5%. Vyšleháním získáme hustou pěnu do 2-...
Ruční šlehač Capuccino.
Do šlehací nádoby nalijeme 1 dcl (asi do výše 3 cm v nádobě) vychlazeného mléka min. na 5°C o tučnosti minimálně 1,5%. Vyšleháním získáme hustou pěnu do 2-...
Ruční šlehač Capuccino.
Do šlehací nádoby nalijeme 1 dcl (asi do výše 3 cm v nádobě) vychlazeného mléka min. na 5°C o tučnosti minimálně 1,5%. Vyšleháním získáme hustou pěnu do 2-3 šálků kávy Capuccina. Vyšlehané mléko použijeme i do omáček, když takto získáme výbornou mléčnou pěnu, která plně nahradí šlehačku nebo smetanu o tučnosti 10 - 33%. Našlehanou pěnu ihned použijeme.
• max./min.teplota : +65°C/-20°C
• nevhodné do myčky na nádobí, stačí omýt ve vlažné vodě
Recepty :
• Ledová káva
Do poloviny nádoby nalijeme ledové plnotučné mléko. Přidáme 1,5 lžičky instantní kávy, lžičku práškového cukru (není podmínkou) a šlehačem vyšleháme do husté pěny. Poté můžeme přidat i lžíci rumu.
• Koktejly
Do poloviny nádoby nalijeme vychlazené plnotučné mléko. Ochutíme čokoládovou, jahodovou nebo vanilkovou tekutou polevou. Vyšleháme lahodný koktejl, který můžeme dochutit zmrzlinou.
• Káva Capuccino
Do 2/3 naplněného šálku silné překapávané kávy doplňte zbývající 1/3 Vámi vyšlehaného mléka.
Záruka: 24 měsíců
Žádné soubory
Jsme Vám k dispozici od pondělí do pátku 8:00-17:00 a v sobotu 8:30-12:00.