Vykrajovací jehla
na plněné a nadívané brambory - PUDLÁKY, nadívané vepřovým masem, prejtem, modrými sýry, tvarohem apod.
Do očištěného, neoloupaného syrového bramboru zapíchneme jehlu a kro...
Vykrajovací jehla
na plněné a nadívané brambory - PUDLÁKY, nadívané vepřovým masem, prejtem, modrými sýry, tvarohem apod.
Do očištěného, neoloupaného syrového bramboru zapíchneme jehlu a kro...
Vykrajovací jehla
na plněné a nadívané brambory - PUDLÁKY, nadívané vepřovým masem, prejtem, modrými sýry, tvarohem apod.
Do očištěného, neoloupaného syrového bramboru zapíchneme jehlu a krouživým pohybem v něm vytvoříme dutinu a jako odpad zůstává bramborová spirála (návod na výrobku). Otvor v bramboru plníme tvarohem, zeleninovou směsí, nivou, prejtem, atd. Masové náplně vždy více osolte. Brambor naplníme, z odvrtané spirály ulomíme tři závity a zašroubujeme do brambory, aby náplň nevytékala. Pečeme v rozpálené troubě cca 50 minut až brambor přenádherně voní. Až budete grilovat, zabalte brambor do alobalu. A vše bez tuku, jako v ohníčku. Jehlou odvrtáme i jadřince z jablek na plněná jablka, s tvarohem, skořicí a hrozinkami, které opět zapečeme v troubě. Na bramboru je stejně nejchutnější pečená slupka.
Záruka: 24 měsíců
Žádné soubory
Jsme Vám k dispozici od pondělí do pátku 8:00-17:00 a v sobotu 8:30-12:00.