Browin vinné kvasinky tekuté Bordeaux 20ml, pro výrobu domácího ovocného vína
Univerzální, ušlechtilé kvasinky pro všechny druhy vín. Doporučují se zejména pro vína vyrobená z třešní, višní, mal...
Browin vinné kvasinky tekuté Bordeaux 20ml, pro výrobu domácího ovocného vína
Univerzální, ušlechtilé kvasinky pro všechny druhy vín. Doporučují se zejména pro vína vyrobená z třešní, višní, mal...
Browin vinné kvasinky tekuté Bordeaux 20ml, pro výrobu domácího ovocného vína
Univerzální, ušlechtilé kvasinky pro všechny druhy vín. Doporučují se zejména pro vína vyrobená z třešní, višní, malin, švestek, maďarských chokeberries, černých ostružin, ostružin, černého, červeného a bílého rybízu, černých hroznů, borůvek, bezinek.
Bordeaux je speciálně vybraný kmen vinných kvasinek Saccharomyces cerevisiae suspendovaný v ochranné tekutině. Tyto kvasinky zajišťují rychlé a stabilní kvašení ve velmi širokém teplotním rozmezí, dobré kvašení cukru, stálou barvu vína a atraktivní kytici. Je vhodné je používat pro vína vyžadující dlouhou dobu zrání.
Kvasinky jsou nabízeny ve formě suspenze ve speciální ochranné kapalině 20 ml. Lze je vidět v sáčku ve formě světle hnědého sedimentu. Před použitím by měl být sáček dobře protřepán, aby se tekutina zakalila. Jedna dávka stačí na přípravu až 25 litrů vína, alkohol až 14%. Teplota kvašení 20-27°C.
Použití:
Nalijte 150 ml šťávy (nebo 200 g nasekaného ovoce) do 1litrové láhve, přidejte 300 ml vody a 2 lžičky cukru. Láhev přikryjte bavlněnou zátkou a pasterizujte 30 min. Po ochlazení přilijte obsah sáčku s kvasinkami do lahve. Celá směs se ponechá 1-2 dny při teplotě 22 - 26 °C, potom se nalije do balónu s vínem (5-25 L). Teplota kvašení 13-32°C.
Složení: sladina, mladina, kvasnice Saccharomyces cerevisiae , minerální soli.
Záruka: 12 měsíců
Žádné soubory
Jsme Vám k dispozici od pondělí do pátku 8:00-17:00 a v sobotu 8:30-12:00.